1.12.2006 г., 22:32 ч.

С мен ела.. 

  Поезия
543 0 2

Когато излезеш навън

потърси ме в тълпата с очи -

аз ще бъда там,

както нощес пазих твоя сън.

Ще дойда при теб

с топлината на онези лъчи,

които сгряват сърцето.

Когато усетиш глад

протегни към мен ръка.

Ще я хвана...

ще нахраня твойта душа

и няма да усетиш хлад -

пак съм до теб...

Когато си уморен

облегни се на моята гръд.

Ще обгърна твойте рамене,

ще намеря към сърцето ти път.

Ще дойда сама…

А ти...

ти, ако си готов за тази любов -

просто с мен ела...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??