10.10.2007 г., 16:26 ч.

С мен искаш в леглото...!?! 

  Поезия
984 0 17
С мен искаш в леглото...?!?
Не може!!! О, Боже!!!
За теб съм все още дете.
Ръцете махни си...
От мен отдръпни се!!!
Не лягам с такива мъже!!!
От твойта тирада
сърцето ми страда,
душата в обида ридае.
Млъкни!!! Съвземи се!
Не смей!!! Отдръпни се!
Ох, само жена ти да знае.
Не пипай!!! Разбра ли!
Махни се, че пари!!!
О, просто идея си нямаш
с какво се захващаш
и колко ще плащаш
от туй, че от дума не вдяваш.
Ти мЕ отвращаваш,
за нищо не ставаш.
Изтрий тази жалка гримаса!!!
Във къщи върни се,
от яд поплачи си...
О, страдай!!!!
С това съм съгласна.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??