14.04.2008 г., 10:02 ч.

С.П.Я 

  Поезия » Пародии
691 0 0
Стрит на прах като мишка и слонски страх.
Страх от миша мисъл, стрита от слон... на пух и прах.
Стига страх от мисълта, че тялото ми ще умре.
Ставам аз за мисъл смъртна, без нужда от пране.

Пералнята пере добре без прах.
Първи аз съм, който мисли, че всичко става на страх.
Прост е апаратът, ако ме отчита просто ей така.
Прав съм, че животът е купчина лай... торски обор.

Явен сън е този, който не сънуваш.
Явно ми се струва, че сложно е да ме критикуваш (просто ей така).
Ясен ми е принципа на моята мечта...
Ясно ми е, че просто искам аз да се наС.П.Я.




© Петър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??