1.01.2009 г., 15:30 ч.

С теб светът е различен 

  Поезия
852 0 15

И отново летя сред мечтите,
пазя в себе си всичко добро,
всяко зрънце от щастие скрито,
без обиди, без болка и стон.

И отново към тебе се връщам,
в моя свят те допуснах с любов,
всеки спомен с усмивка прегръщам,
всяка дума и поглед, и зов.

И отново мечтите ме водят,
и отново ми дават криле,
как ли иначе щях да живея,
ако в този свят те нямаше теб.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??