9.11.2006 г., 11:32 ч.

С тебе... 

  Поезия
639 0 1
Искам те сега!
Завинаги те искам!
Медальона в ръка
до сърцето притискам.

Поглеждам с надежда
твоята снимка.
Към теб ме отвежда
макар половинка!

Спомени нежни
от дните щастливи.
Въздишки,копнежи
и погледи диви!

Обичам те още!
Върни се при мен!
В сърцето ми нощ е,
а вънка е ден!

Изгрей ти над мене,
стопли ме сега!
Завинаги с тебе
няма вече тъга!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??