21.06.2007 г., 21:55 ч.

С тихи стъпки 

  Поезия
509 0 0
С тихи стъпки отново пак ела,
аз те чакам съвсем беззащитна и сама!
Без теб не мога  да живея, нищо друго
не искам - просто ела!

С тихи стъпки отново пак ела,
прегърни ме силно, както си го
правил до сега и кажи ми, че
всичко, що си сторил, е било лъжа!

С тихи стъпки отново пак ела,
както преди - влез през незаключената врата!
Застани до мен и бди като ангел над съня!

С тихи стъпки отново пак ела,
нека бъдем отново заедно,
нека съживиме любовта,
само с тихи стъпки пак ела...

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??