10.06.2006 г., 13:42 ч.

Сам  

  Поезия
849 0 4
Късно е ,
аз и моето пиано....
Празен замъкът
се отразява
в тъмна езерна вода.
Свещ пращяща
някъде догаря.....
Сам съм!
Сам е замъкът в гората,
сам съм даже на света....
Никой... никой не измислих,
тих и тъмен е света....
Тази нощ -си я измислих,
тихо е!
Това е Тишина!
Ще свиря.......
Не искам никой да го чуе!
С пианото съм сам в ноща....

© Барон фон Микрофон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??