30.03.2007 г., 14:05 ч.

Сам 

  Поезия
980 0 4
Песента пак ще звучи.      
Вятърът отново ще вее.      
Копнежът ще продължи.   
Времето ще бледнее,      
А ти ще останеш все там.   
Ще се сблъскаш с лъжите.    
Сам ще победиш ли света? -     
Питам се,питам...

© Мелиса-Мел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??