18.03.2007 г., 13:53 ч.

Сама 

  Поезия
591 0 2
Преследвам те във сънищата си, а ти изчезваш,
Бягаш все, безпътен, по тъмните пътеки на деня
И носиш онзи аромат, безумно казващ,
Че мен ти някога преследваше в нощта.

Целунах самота, а тя отвърна сладко,
Защото пак те няма, дори в съня горчив
И искам пак да ме прегърнеш, дори за кратко,
Но знам, че всичко ще остане само спомен жив.

Сега, облечена в мъртва тишина, те чакам,
Тъй, както чаках те, когато беше тук,
Но слънцето не ще изгрее в мрака,
Защото винаги ще бъдеш някой друг...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??