25.05.2006 г., 14:14 ч.

САМА ЩЕ СТИГНА ДО СЪРЦЕТО ТИ 

  Поезия
770 0 8
Само когато погледна нагоре,
небето отваря вратите си.
Звездите посипват се,
като бисери светещи
и сторват ми чудна пътека
да тръгна към тебе.
Ще вървя само нощем.
Тогава луната запява
най-тъжната песен
и всеки звук е мечтание,
и се случва по пълнолуние.
Знам, че нощем мога да те открия.
Само тогава две самоти
истински си приличат.
Дай ми знак, че душата ти
ме желае,
аз сама ще стигна до нея.
Не се сърди, че ще дойда
по тъмнало.
Сърцето ми от светлина е напоено.
От нея ще си вземе слънцето
и ще изпрати още днес
на зазоряване,
ЛЮБОВТА ми, за да те целуне.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??