16.05.2006 г., 17:24 ч.

Сами 

  Поезия
754 0 1

Две тъжни птици,
търсещи рая,
две малки частици,
зареяни в безкрая.

Всички им натякат
колко са странни,
мечтите им догарят
и се чувстват празни.

Чувствителни до болка,
те сами рушат света:
с всяка нова обиколка
приближават гибелта.


 

© ShamelessDreams Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??