22.05.2006 г., 12:40 ч.

само болка и тъга! 

  Поезия
971 0 0
Сляпа ще успея да прогледна
и ще се опитам аз да видя
със бистрите очи как лъгал си ме ти.

И само болка и тъга,
ще се слеят във нощта,
и на тъмна светлина,
ще стане тъмен пак света,
не от твойте лъжи,
не от лоши спомени,
не от болка и тъга,
а от черната луна,
която вече не блести,
и около нея няма и звезди,
няма светлина,
има само болка и тъга!

© Мелина Перез Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??