22.01.2016 г., 7:49 ч.

Само спомен 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Една любов - и искрена, и нежна.

Щастлив живот, изпълнен с радост.

Ръка, държаща малка и небрежна.

Безкрайни мигове на сладост.

 

Един живот, изпълнен с тайни.

Безкрайно много думи  премълчани.

И нощи в спорове безкрайни.

Несподелени мигове, отдавна обещани.

 

Студени погледи, любов по задължение.

Омраза, безразличие дори.

Живот, изпълнен със съмнения.

Остава само спомен и боли!

 

 

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??