15.09.2007 г., 19:53 ч.

Само твоя 

  Поезия
880 0 0

Любов-илюзия или мечта,
живот-радост или вечна самота?
Обичам само тебе,
ти си любовта.
Животът ми не струва нищо,
без теб изчезва радостта.
Вгледай се във моите очи,
усмивката не скрива всичките сълзи.
Изплакани за теб -
единствен в моето сърце,
щом не си до мен,
искам времето да спре.
Нощта да замени деня,
да се откажа от живота на мига.
Защо боли така?
Безсилна съм пред тази самота.
Изведнъж се появява и страха,
да зная, че те няма,
че винаги ще е така.
Усещам как сърцето ми
разкъсва се на две,
а раната в душата ми
не спира да расте.
Знаеш, че съм само твоя,
за твоята любов
не спирам да се моля.
Поглеждам към небето,
светят хиляди звезди.
Най-далечната от тях
оставаш ти.
Забрави за всички грешки,
всички дни без теб са толкова тежки.
Спомени незабравими,
мъка и сълзи.
Пътища непроходими,
изход за несбъднати мечти.
Лутам се неспирно без посока,
бягайки от своята съдба.
Питам се защо ли е така жестока,
с какво заслужих това.
Най-изгарящата болка -
от несподелената любов.
Ела и остани,
да чуеш моя зов.
Няма сила на света,
която да ме отдели
от теб и радостта,
от блясъка във твоите очи.
Дано да дойде ден, когато ти ще разбереш,
че няма кой да те обича повече от мен.
Да искаш всичко да дадеш,
да не бъдеш толкова студен.
Никой не може да страда така,
както страдам аз сега.
Никой не може така да се влюби,
в името на любовта
душата своя да погуби.
Разбери, опитах толкова пъти
да забравя тези чувства,
не спирам да чувам гласа ти,
без тебе всичко в мене рухва.
Навсякъде виждам
твоето лице,
Не спирам да усещам
твоите ръце.
Трудно мога да забравя
миналото, свързано със теб,
мъката далече да оставя,
но от тази мъка няма лек.
За теб съм вече непозната,
със всеки миг усилва се тъгата.
Минава час, минава ден,
не съществува щастие за мен.
Искам да почувствам топлината,
в тъмнината да открия светлината.
Че няма друга като мен
да ти докажа,
това, което чувствам,
аз да ти покажа.
Сега отново съм на кръстопът,
сълзите продължават да текат.
Може би това е моята съдба,
но в едно съм сигурна и до сега -
ти си моята любов далечна,
единствена, незабравима, вечна.





 

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??