4.07.2007 г., 11:40 ч.

Само веднъж 

  Поезия
1339 0 32
Ще мина през живота ти само веднъж,
ако искаш влюби се във мене.
Бавно ще крача през ситния дъжд
във очите на тъжното време!

Ще остана за малко, само няколко дни
и в душата ти трън ще забия.
За да искаш да кажеш: "Любов, остани,
моя роза си, с любовна магия"!

Ако можеш, кажи го, ако не искаш - недей,
много дълго сама съм живяла.
Аз съм за малко, а ти... остани!
Ще намеря любов подивяла!

Но в сърцето ти тънка следа ще оставя,
няма смисъл въже да оплитам.
Насила в живота нищо не става,
щом не можеш, недей ме обича!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??