25.01.2006 г., 20:24 ч.

Само за да те забравя 

  Поезия
779 0 1
Ще прехапя езика си...
любовни думи за да не мълвя.
Ще избода очите си...
да те не виждат никога.
Ще отрежа ръцете си...
дето нежно те прегръщаха.
Ще се лиша и от нозете си,
дето все към теб ме връщаха.
Накрая ще изтръгна и сърцето си...
Едва тогава ще спра да те обичам...

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??