11.10.2007 г., 12:13 ч.

Само за миг 

  Поезия
1075 1 38

 

 

 

 

                     Тече животът

                     неумолимо,

                     отнася времето

                     топли чувства

                     и мисли

                     някъде там

                     към забравата…
                     докосваме ги

                     нежно

                     със сълзи и целувка
                     в кротък миг

                     на обичане

                     и тихо прощаване…

                     Прошумяват

                     отразени

                     в очите на птиците

                     светли мечти

                     бленувани 

                     в нощи

                     самотни и тъжни…
                     и на крилете им

                     с нежност

                     понесени в дните ни

                     в кратък миг
                     отлитат от нас

                     към свято безсмъртие…

 

                     

                                 http://www.youtube.com/watch?v=9VRwMghIemo  

 

                                                    МУЗИКА.....ENYA

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??