16.01.2018 г., 23:19 ч.

Само за теб 

  Поезия
983 0 0

на Тамара Чапкънова

Сякаш виждам те в кюшето,
как отпиваш от кафето.
Всеки лапнал е цигара,
само не и ти Тамара.

Ти обаче си сърцето
и моторът общо взето.
В Менес бар си ти, Тамарка,
най-заклета мускетарка.

Няма ли те - няма парти,
няма ли те - блъскат карти.
Ти, Тамарче си душата
и заряд си на тайфата.

Обещах ти този стих,
даже ти го посветих.
Щом се върна - съм при теб.
Ти си ми голям късмет.

Но внимавай ти, Тамарка,
знаеш, че съм куче марка.
Щом се върна, ще те гушна.
Обещай да си послушна.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??