11.08.2007 г., 16:42 ч.

Само затвори очите ми  

  Поезия
1132 0 1
Затвори очите ми...
Да спра да виждам...
Затвори сърцето ми да спра да чувствам...
Не искам да помня лошите моменти...
Моля те, затвори очите ми...
Дори за миг...
За да забравя болката...
Притисни ме силно до себе си...
За да спра да плача...
Отведи ме оттук...
И не ме връщай...
Прекалено... много боли...
Докажи ми, че ме обичаш...
И затвори очите ми...
Недей да тъжиш...
Ще се оправя...
Но сега... Затвори очите ми...
И нека забравя за миг...
Всичката скапана болка...
Която ме изгаря отвътре...
Нека спомените ми станат на прах...
И вятърът да ги разпилее без жал...
Нека мечтите ми... останат заровени тук...
Ти само затвори очите ми...!
За да спра да мисля за миг...
За всичко, което изгубих...
За да спечеля теб...
Прегърни ме, за да забравя...
Колко безгрижна бях...
Само затвори очите ми...
за да изчезнат... лошите моменти...
Докосни ръцете ми...
те имат нужда от топлина...
Затвори очите ми...
За да забравят онази студенина...
Докосни сърцето ми...
За да го стоплиш за момент...
Бъди до мен...
Не искам много... Остани за малко...
Затвори очите ми и замълчи...
За да се науча да не искам... Непостижимото...
И за да не плача за... Непоправимото...
От днес...
Няма да сЪнувам живота си...
А... ще живея сЪня си...

© Илиана Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!
    Много е хубаво, Илиана!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??