18.02.2009 г., 16:15 ч.

Самопризнание 

  Поезия » Любовна
523 0 0

Целувам те, но без да те обичам.

Преструвам се, в любов ти се заричам.

Отишла... си е любовта от мене.

И празно е...

не ще се върне дълго време.

 

Целувам те, но аз не те обичам!

Робувам и се лъжа, не отричам.

С надежда...

моля се  да те обикна.

Залежда... се сърцето ми,

не ще да свикна.

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??