14.09.2007 г., 18:36 ч.

Самота 

  Поезия
558 0 4
Дълбоко в мен
бълбука самотата...
Жестока е!!!
За гърлото ме стиска,
не иска да ме пусне!!!
Премрежва погледа ми...
Заличава силуета ти в далечината...
А бавно ти вървиш!!!
И трудно ти е
да си тръгнеш в този час от мене,
защото бях твоето щастливо време...

И все пак спокойна съм!!!
Злобата няма прекрасното
от нас да вземе - любовта ни
тя не може да отнеме...

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??