9.04.2007 г., 14:41 ч.

Самотата в леглто ми 

  Поезия
860 0 2

Не искам вече черни нощи,

Не искам да лягам в празното легло –

Там ме чака самотата,

А аз искам да обичам - не себе си,

Но нямам друг кого.

 

                       09.04.2007


 

                                   

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??