21.10.2009 г., 16:44 ч.

Самотен 

  Поезия
620 0 6

                    Самотен


Всички ми казват "ще стане, спокойно",
ще си намериш жена, която да е за теб,
времето мое пред мене било е,
ще дойде време и ще съм наред.

Не ми се вярва много да стане,
явно прокълнат силно съм аз,
всяка редовно от мене избягва,
кат дявол от тамян и вампир от сребро.

Явно има ми нещо, което
пъди от мене всички жени,
скучен на повечето много се виждам,
такъв съм, наистина - признавам, уви.

Отчаян съм много, знай ти, народе,
сочи ме със пръст и хули ме ти,
самотен съм, знам и много боли ме,
че за всички жени май съм кретен!

© Самотен Самотник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??