12.12.2005 г., 22:09 ч.

Сбогом 

  Поезия
920 0 1
Питаш нещо,а аз не отговарям
викаш името ми,а аз продължавам
кълнеш се в любов,а аз се смея.

Никой не е безгрешен,но аз съм достатъчно добра
когато ме имаше,ти се подигра
сега аз си тръгвам,а ти гледаш ми гърба.

Рониш сълза,и какво от това
тя не трие болката предишна
чакаш вятъра да ме върне,но за мен той духа ма другата страна
сбогом моя любов и самота.

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятно!Перфектно!Завладя ме...Докосна ме... 6+
Предложения
: ??:??