7.04.2006 г., 10:49 ч.

Сбогом!!! 

  Поезия
920 0 5
Искам да ти кажа толкова много,а когато те видя онемявам!!!
Искам да направя толкова много,а когато си пред мен сила никаква нямам!
Искам да си спомням за теб с усмивка,но сълзите чисти пак безмълвно се ронят!
Искам да не ме боли,да не страдам аз в нощта сама!
Искам да продалжа напред,но всичко пак към тебе ме влече!
Искам да те забравя,но всеки път всичко се повтаря!
Искам да те оставя зад себе си,но не мога!
Искам да си щастлив,дори не с мен,а с друга!
Искам да ми се усмихнеш истински при следващата и последна наша среща!
Искам да знаеш,че винаги ще те обичам!
Искам да знаеш,че ще спра след теб да тичам!
Искам да знаеш,че това е от сърце и пиша го със сълзи на лице!
Искам да знаеш,че миналото ще загърбя и напред ще се обърна!
Искам да знаеш,че ще те оставя на мира,но няма да те забравя!
Искам да ти кажа благодаря,че ми показа любовта и ме направи жена!
Искам да знаеш,че винаги ще сам с теб,дори и да не сам до теб!
Искам от теб една последна целувка,последно сбогом,милувка!
Искам да ме прегърнеш за последен път!
Искам да знаеш,че това е моето сбогом за теб!
Искам да кажа сега на края,това е от мен последни думи за теб!

Сбогом Любов!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??