4.12.2006 г., 0:24 ч.

СБОГОМ!!!!!!!!!!!!! 

  Поезия
769 0 2
Обичам те но какво да кажа,
ти ме нарани жестоко.
В сънищата ми си при мен,
а в реланоста далеч от мен.
Не мога вече не издържам,
ще се пръсне моята душа.
В стъклото се оглеждам
и мисля че не струвам пукната пара.
Живота ми е една ръзвалина,
и смисъл в него няма.
Живота е една лъжа
и истината е някъде далече.
Ти ме измами и сега боли,
боли жестоко от твоята лъжа,
но какво да ти кажа,
какво да ти дам,
освен едно да ти кажа,
СБОГОМ!!!!!!!!!!!!!

© Биляна Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??