25.02.2011 г., 20:49 ч.

Сбогом 

  Поезия
532 0 3

 

Искам да ти кажа всичко,

но думи не намирам.

Искам да усетиш всяка болка,

да гориш във моя огън,

да изплачеш моите сълзи.

 

Искам съвестта ти да изяжда

всеки миг, когато виках те,

а ти обръщаше ми гръб.

Дано тогава разбереш

какво за мен си бил.

Дано най-сетне оцениш

тази, с която дни, години си делил,

аз до теб вървях, а ти дори не ме видя.

 

Писмо за сбогом пиша,

пълно с болка -

но не защото всичко свършва,

а защото никога не почна.

Писмо ти пиша с мойта кръв,

последни думи... последен миг

и тръгвам...

Но когато се обърна, моля те -

вземи си ножа от гърба ми...

Не искам нищо твое в мен!

 

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??