24.09.2007 г., 14:48 ч.

сбогом 

  Поезия
542 0 2
Сбогом, моя любов! Не довиждане, сбогом!
В очите сълзите блестят,
аз със теб се прощавам - не, не моля за обич,
в сърцето оставаш и поемам на път...


Сбогом, мое момче! Сбогом, светла надежда!
Ето на, раздели ни дългът.
Аз със теб се разделям - не, не моля за среща,
всичко свърши - отлитна мигът.


Сбогом, светли мечти! Сбогом, тъжно начало!
Сбогом, ранена душа -
аз със теб се в живота прощавам,
моя вяра и моя съдба.

                                              28.12.2005г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??