24.05.2008 г., 1:26 ч.

Сбогом 

  Поезия » Любовна
954 0 6
 

Сбогом, мой вечен любими,

сбогом и не се сърди,

и без друго всеки ще ни съди

и без жал ще ни кори.

Ще ни плюят утре във лицето,

ще ни мокри от обиди дъжд,

и ще виждат само в мен детето,

а във тебе - възрастния мъж.

И макар в сърцето ти да пламне ярост,

уморено ти ще замълчиш,

и ни следа от прежната ти радост

не ще остане в твоите очи.

А аз от срам глава ще свеждам.

Сълза по пламналата буза ще се търколи

и спомените за секунди ще подреждам,

а после дълго пак ще ме боли...

И не че толкова това е страшно,

не е в това проблемът ни, уви,

а по-скоро, че в греха си бяхме заедно,

а във срама си - разделени и сами.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??