16.07.2019 г., 9:43 ч.

Сбогом Сърце, за пръв път ти го казвам 

  Поезия
406 0 0

 

Уплашена хукнах да бягам!
Уплашеното си сърце забравих..
там, на ръба на скалата остана
голо и червено тупти върху Камък!

Спрях, но уплашена бях
не се върнах - оставих го
нека тупти и да топли.. (камъka..)
Сбогом Сърце, за пръв път ти го казвам!

Хей, ти!
а сега се приготви!
Засили се дори..
и го ритни с все сила!
Това мое сърце нека полети..


Ех, Сърце!
Оголи зъбите си в усмивка
и накарай Камъка да те Обича..
Полети или умри!

Сбогом Сърце, за пръв път ти го казвам!

© Mary Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??