16.01.2015 г., 21:20 ч.

Сбогуване 

  Поезия
468 0 1

         Да се сбогувам с теб дойдох, море,

         да се сбогувам и да ме целунеш,

         да ме залееш с твойта доброта

         и с топлината си да ме прегърнеш!

 

         Да ме погали бризът ти игрив,

         нозете ми по пясъка да тръпнат,

         очите ми прелели от любов,

         да не поискат никога да тръгнат!

 

         Да се сбогувам с теб дойдох, море,

         от твоята магия искам да си взема,

         където и съдбата да ме отведе,

         вълшебството ти да е все със мене!

     

         Да се сбогувам с теб дойдох, море,

         но ти като мираж ме теглиш!

         Пусни ме, нека пропътувам свойте светове

         и някой ден отново ще се върна!

© Тонка Янакиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??