22.12.2019 г., 9:10 ч.

Сбъднати сънища 

  Поезия » Гражданска
413 0 0

Сбъднати сънища


Когато изляза рано навън,
виждам, колко красива е зимата.
Разбирам, че всичко е сбъднат мой сън,
и нямам мечта, от живота подмината.

И което в сърцето, преди е горяло,
с усмивка сега от лицето ми грее.
Всеки сън е ново начало,
за това си струва да се живее.


Явор Перфанов
21.12.2019г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??