18.01.2008 г., 7:48 ч.

Scent of a woman 

  Поезия
826 0 2
 

Нежност

Пърхащи пеперудени криле...

Докосват се

като партньори във едно танго...

 

Страст

Огън, изгарящ те на клада.

Желани пламъци в страстта.

Превземат те като едно танго...

 

Обич

Гали нежно като рокля от сатен.

Кожата настръхва все от нея.

И завърта те като в едно танго...

 

Лудост

До нея води любовта.

Красива лудост те замайва.

Сладка като във едно танго...

 

Лекота

Реещо се мъничко перце.

Играе с вятъра и танцува с него.

На живота танца - последното танго...

 

Желание

Тръпките минават като капки дъжд

по всяка извивка на красиво тяло.

Като стъпките във вечното танго...

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??