8.02.2018 г., 9:50 ч.

Счупено поверие 

  Поезия
232 0 1

За 23-ти път чупя огледало.

Той се е впил под кожата ми.
Закономерно е, чуждото тяло

да причинява болка

и имунитета да го отхвърля. 
Поверието за нещастна любов

              е разбито.

Щастливата носи своите
неудобства и поражения.
Отговорността  и задълженията

са задушаващ преоритет. 
Съвършенството е утопия,

а дилемата е:

по-добре да Го има,

или да Го няма?!

Моето Аз, винаги ще обожава 
предимно себе си.

Независимо на колко парчета

се е раздробило огледалото,

голямата любов практически

няма как да ме напусне.

Без значение къде ще е Той.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??