24.09.2016 г., 21:45 ч.  

Сделка 

  Поезия
257 0 6

Сутрин става с шум в ушите-

кръвното му е високо,

гледа, слуша новините

и въздиша от дълбоко!

 

Имало е атентати

в Истанбул, Париж и Ница,

във Съединените щати

жертвите били стотици!

 

Без да чукат, без да тропат,

като напаст скакалци,

юрнаха се из Европа

тез сирийски бежанци!

 

Твърдо Ердоган изрече-

дайте три милиарда ,

ще ги спра от вас далече

и Европа ще овардя!"

 

 

А пък нашият бараба

търси двеста милиона,

от проклетите араби

да опази региона!

 

Дадоха му сто и двайсе,

да ги хваща по юнашки

и започна да ги връзва

той със свинските опашки!

 

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??