25.08.2007 г., 11:04 ч.

Сега съм силна 

  Поезия
1002 0 9
Сега съм силна, мога да се боря,
сега съм силна, знам - ще победя!
Сега вратата ми е пак отворена
и пак готова съм да търся любовта.

Сега съм истинска, отново чиста,
сега се ражда в мене нов човек!
Сега усмивка на лицето ми изгрява
и цялата със сияние ме озарява.

Сега съм горда от това, което съм,
сега съзнавам смисъла да оцелея!
Сега изправям се пред всичко твое
и силно ще крещя "АЗ ПАК ЖИВЕЯ!"

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??