28.07.2007 г., 21:11 ч.

Сега те искам 

  Поезия
631 0 1
 

Сега те искам


Като слънце над пустиня съм.

Жарка, силна и изпепеляваща.

Не ме гледай. Ще запаля в теб

страст грешна и не прощаваща.


Като водата над водопада съм.

Буйна, струйна и разпръскваща.

Не ме доближавай. Ще те повлека,

защото съм грешна и потъваща.


Като стихия в бурна нощ съм.

Опасна, страстна и объркваща.

Ако се изгубиш в мен,

ще си опустошен.


Виновна ли съм за това.

Прошка няма да поискам.

Ако имаш смелост ти ела.

С мен.  Сега те искам.

© Ирина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??