Семейна хармония
Отмива душът монотонно
натрапените страстни ласки.
Вода гореща с лъх приятен
разтваря ги във мръсна пяна.
Наконтена, съвсем резонно
си слага куклената маска.
Наперена с ликът шармантен
излиза след лечебна баня
Копнежите си ампутира –
в семейна вана консервира.
© Плами Всички права запазени