12.09.2005 г., 19:09 ч.

Семейно 

  Поезия
721 0 2
Тя мойта... не е за разправяне.
Сакарахме се вчера със жената.
Писна ми - и казвам - вече! Тръгвам си...
И на мен. - отвръща - Тръгвам с теб! Почакай!

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??