10.10.2018 г., 14:17 ч.

Сенки 

  Поезия
188 0 0

 

 

 

Бледосивата луна - на небето,

спуснало клепачи.

Бледосивата луна - и сенките

във здрача.

Сенките, бродещи в мен,

заключени вътре във душата ...

 

Аз ги викам, те мълчат -

те ме викат, аз не отговарям ...

Тъй живеем - викала,

които отдавна не разговарят.

 

Някога сме били на светло,

дори сме приятели били,

сега от тези лунни сенки

само душата ме боли ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??