Усмивката ти пробива облаците
изсушава зеленото на цветята -
летен хербарий
+ + +
Полет на птица
крила вместо гребла
нарушават спокойствието на реката.
+ + +
По петолинието на телеграфните жици
накацали жълти ноти -
малка нощна музика.
© Милко Христов Всички права запазени