22.10.2021 г., 12:35 ч.

Шега 

  Поезия
213 0 0

Същинският Аз, скрит зад хиляди воали,

саркастично се надсмива над философии стари

с приготвена към края на пътя шега

за цялата истина и вселенска игра:

"Ти си това което е в теб,

преди да го откриеш и приемеш

ще ти трябва пробуждане

съпроводено с много късмет!"

След всяко стъпало разлистваш по малко

характер, душевност и твоят идалго.

Изпитанието преминал  получаваш награда...

изпитание ново с илюзорна измама.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??