5.04.2024 г., 8:19 ч.

Шега 

  Поезия
49 0 1

               Шега


                   На феята

 

Дали пък дявола 
        не ме работи,
явил се 
          в образа 
            на приказна 
                Жена?!
А аз – 
    глупакът, 
          оглушал 
            от самота,
забързан 
    в дребничките 
        си работи,
отдавна 
    забравил 
        вкуса
             на Любовта,
се питам,
        нима е сън...,
                или злина...,
или 
      туй 
        е полъхът 
                  на 
                Пролетта?!
                                                                     

Стоян Койчев-Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??