22.11.2016 г., 7:50 ч.

Щастие 

  Поезия
390 0 0

Щастие е когато в две очи започва и свършва света,
да се взираш тях до безкрай,запленен от душата любима 
щастие е когато една усмивка те стопля и в най-тежката зима
и сутрин е твоето слънце,нощем звездите,луната 
щастие в един лик,който вечно ще търси душата
щастие е когато търсиш с трепет нечии лик в тълпата, чакаш с трепет всеки миг споделен от сърцата 
щастие,когато.......с душата любима,

да се взреш в очите,да видиш там,да я има 
щастие е когато сърцето ти вече не е твое,
но има нечие чуждо което да наречеш-мое 
щастие е когато в една прегръдка се губиш,

усещайки сърцето биещо за тебе,което никога няма да изгубиш

© Just me Всички права запазени

Щастие е когато си  нечие щастие,а той твоето.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??