21.05.2006 г., 0:23 ч.

Щастието е като звук от падащи акорди 

  Поезия
668 0 2

Щастието е като звук от падащи акорди

Под които няма нищо

Гониш го

А в следващия миг то теб гони

И не спира да мълчи, когато му говориш

 

Падащи акорди

Спрете да ви чуя

Нима възможно е да свирите за другиго

 

Аз живея в мъничка кутия

И под похлупака и се мръщя

Гаден свят

Гадни хора

Гадни къщи

Градове

Пари

Всичко е магия

Но без маг защото вяра нямаме

Ни във видимото, ни в Невидимия

 

Падащи акорди свирят

Но и тяхната магия ще отмине

 

22.10.2005

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??