29.11.2005 г., 22:01 ч.

Щастлив бъди 

  Поезия
914 0 1

Щастлив бъди сега и ти!Щастлив си

и умри. Но не бързай ти да мреш,

защото има, за какво да поживееш.

Дори и във смъртта, потърси и

намери, таз пуста светлина.

И когато във тунела влезнеш.

Щастлив бъди,щастлив го премини.

Не забравяй ти, добре помни,че във

всичко живо и неживо има по нещо

красиво. Открий го и го поеми.

Насити му се, след това го остави.

Та да може друг да му се наслади.

В малките неща се крие радостта.

Усмивката в деня, не стопля ли и

твоята душа!? Усмихвай се и бъди,

защото днес живееш, утре пак бъди!

© Станчо Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??