7.01.2010 г., 10:55 ч.

Щастлива птица 

  Поезия » Любовна
433 0 3

Годините са птици, които
ни носят на крилете си,
набират скорост и височина,
стремят се да летят
красиво и продължително
към скъпа мечта.
Застигат ги ветрове,
дъждове и бури,
ярко слънце и луна
ги огрява и съживява
след трудни часове.
Годините са бели птици,
които носят щастие и светлина.
Понякога не е съвсем така,
но аз бих искала да е щастлива
бяла птица моята душа.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??