Не предизвиквайте съдбата,
защото много ще боли!
Не си играйте с добротата
и не убивайте съдби!
Не се поддавайте на мерзост
и не гонете съвестта!
Сломете показната дързост,
пуснете в храма радостта!
Не предизвиквайте съдбата
и не събуждайте греха!
Ще дойде време за разплата
и ще изпепели страха!
© Наташа Басарова Всички права запазени