4.08.2010 г., 12:39 ч.

Ще бъдеш ли ти 

  Поезия » Любовна
707 0 0


Подари ми роза и кажи, че ме обичаш –

бъди нежен както досега.

Обещай ми радост, а не сълзи –

с целувка донеси ми любовта.

 

Ако ти дам сърцето си, ти дали ще го пазиш,

дали ще бъдеш моята сродна душа?!

Ако ми стане студено, ти дали ще ме стоплиш

в студената зимна самота?!

 

Кажи ми, любими, кажи ми едно сега –

ще бъдеш ли с мен, когато имам нужда от това?!

Ще пазиш ли спомена, когато си далеч от мен

и ще бъдеш ли ти светлината в моя ден?!

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??