28.07.2006 г., 13:03 ч.

Ще чакам 

  Поезия
965 0 3
Сега съм сама
и е тъжно без теб,
без твоята сянка
до моята...
Сълзите ми топли
превръщат се в лед,
обсебва ме бавно отровата.
Какво е отровата?
Болката сляпа,
която донесе ми
с твойто "Прости",
това е раздялата
без основание,
това, че разби моите мечти.
Но не!
Бъркам!
Имаш причини навярно.
Отишло си е чувството ни -
надалеч!
Но нужно ли е
да съм ти благодарна,
че подложи сърцето ми
на тази сеч?!
Прощавам ти!
Късно е вече навярно
да моля,
да плача,
да викам дори...
Ще се опитам да преглътна
сълзите коварни
и ще чакам -
да се върнеш ти!

© Диляна Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??